Telefon: 86 35 10 60

E-mail : admin@slagter-kruse.dk

Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Stegningstabel

​Gør det altid til en god vane at anvende termometer ved madlavning.

Afbryder man tilberedningen ved rette temperatur, bliver maden saftigere og smager bedre.

Levnedsmiddel

Centrum

Ovn

Væske tid

Okse og kalvekød

Med rød kerne

60°

125/175°

60-90 min/kg

Med svag rosa kerne

68°

125/175°

60-90 min/kg

Gennemstegt

75°

125/175°

90-105 min/kg

Svinekød

Flæskesteg ( svinekam og skinke )

65°

200°

90 min

Flæskesteg ( Nakkekam )

75°

200°

120-150 min

Nakkefilet

65°

180°

90-120 min

Svinekam u/svær

70°

180°

ca.75 min

Skinkeculotte 750g

70°

160°

ca.60 min

Skinkemignon

70°

160°

ca.40 min

Svinemørbrad

70°

160°

ca.35 min

Kødfarspate

75°

200°

a.60 min

Fisk

Hel fisk med ben

55°

175/200° 85/95°

a.60 min

Fiskefilé / blok

55°

175° i folie 90/100° u. folie

30-40 min

Fiskepaté

75°

200°

ca.60 min

Fugl

Kylling

80°

175/200° 85/95°

60-75 min

Kyllingfilét

70°

250°

15-25 min

Kalkun

85°

175°

120 / 150 min

Andet

Brød

95°

Opvarmning af færdig mad

60/70°

Opvarmning af babymad

30/35°

Bemærk at alle tider og grader er uden ansvar da forskellige faktorer kan spille ind på resultatet af den færdige ret.

Adresse

Slagter Kruse

Tved Bygade 36, 8420 Knebel

CVR:19177580

Kontakt os

Telefon: 86 35 10 60

E-mail : admin@slagter-kruse.dk

SMILEY RAPPORTER