Telefon: 86 35 10 60

E-mail : admin@slagter-kruse.dk

Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Partering

Partering

Oksekødet parteres normalt i 1/1 - 1/2 eller 1/4 kroppe efter kundens ønske.

Vi har også diverse opskrifter.

Grisene finparteres eller grovparteres efter kundens ønske i 1/1 eller 1/2 kroppe.

Får og lam kan også finparteres efter kundens ønske.

Alle producenter har mulighed for at få lavet røg- og pålægsvarer af deres dyr - igen efter kundens ønske

Adresse

Slagter Kruse

Tved Bygade 36, 8420 Knebel

CVR:19177580

Kontakt os

Telefon: 86 35 10 60

E-mail : admin@slagter-kruse.dk

SMILEY RAPPORTER